Forårsfødselsdag

March <3

 photo favorite-march.jpgMarts er min absolut yndlingsmåned! Ikke kun fordi jeg har fødselsdag, men også fordi det er i den måned, der for alvor er forår i luften. Efter mange måneders mørke og kulde bliver man jo nærmest høj af al den sol og blå himmel, vi pludselig bliver trakteret med 🙂

Jeg kunne ikke dy mig for at tage et kig i arkivet og se, hvad jeg egentlig lavede i marts sidste år – og det adskiller sig egentlig ikke meget fra, hvad jeg også har lavet i år: Spist masser af fødselsdagskage, fyldt stuen med friske blomster og hevet alle pastellerne og de mere skrappe nuancer frem i garderoben. Er det kedeligt, at jeg pretty much laver det samme år efter år? Det synes jeg egentlig ikke! Jeg synes faktisk, at det er meget hyggeligt, at som året nu går sin gang, så har man nogle ritualer, som man altid vender tilbage til 🙂

I dag blev jeg bare bekræftet i, at marts er den absolut bedste måned: Både hr. kæreste og jeg havde nemlig fri, så vi sov længe, stod op og lavede morgenmad i vores eget tempo, og bagefter gik vi en lang tur på Amager med en to-go kaffe og hinanden i hånden, mens vi talte. Om stort og småt. Barndomsminder og fremtidsdrømme. Det var virkelig skønt, og heldigvis er vi kun kommet halvvejs gennem marts, så mon ikke der ligger mange rare, rituelle martsdage i vente for os alle? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfødselsdag