Søndagssang: Karen O - The Moon Song

Marts, baby!

 

 photo pink-futter.jpgJeg har lige fået en sms om, at jeg er blevet tante <3 Og så endda i marts, som jo er den bedste måned at have fødselsdag i – sagde hende, der har fødselsdag om 10 dage 😉 Nu glæder jeg mig bare til, at hr. kæreste og jeg får tid til at besøge den lille familie i Nordjylland – og ikke mindst til at give min lille, nye niece alt det tøj, jeg har strikket til hende 🙂

Er disse pinkstribede futter ikke alt for cute? Har også strikket en blå version, som I kan se på Emilies søde Saxo lige HER 🙂 Hvis I selv vil i gang med futstrikningen, har jeg skrevet om opskriften HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Karen O - The Moon Song