Dagens outfit: Blueprint

Perfect Together

 photo baumundpferdgarten-together.jpgDen anden dag nåede jeg lige et smut ind i Baum und Pferdgartens butik i Vognmagergade, og hold nu op, hvor er det en fin kollektion, der hænger derinde! Jeg ville ønske, jeg havde råd til det hele, men nøjedes alligevel “kun” med denne cool tee. Det er en t-shirt i et sweatshirt-agtigt snit, der falder så lækkert, og så er kombinationen af lyserød og leopard noget nær perfektion <3

Den var desværre udsolgt i min størrelse, og den var ej heller at finde på Baum und Pferdgartens egen webshop, men heldigvis fandt jeg den HER, så nu er den på vej til mig 🙂 T-shirten fås også i hvid med holografisk sølvprint, og den var også supercool, den fås lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Blueprint