Søndagssang: The National - I Need My Girl

Priktrøje

 photo priktroslashje.jpgVil lige vise jer (læs: blære mig med) mit seneste strikkeprojekt, som er denne übercute cardigan med prikker 🙂 Jeg ville ønske, at den fandtes i en størrelse Maria, men denne er nu en str. 6 mdr. til min lille niece i det nordjyske 😉 Den er strikket efter en opskrift af Lene Holme Samsøe fra hendes hæfte “Babystrik på pinde 3”, og det er et hæfte, der er fyldt med fin babystrik, der er relativt nem at gå til.

Det, jeg godt kan li’ ved priktrøjen her er, at farvekombinationerne kan varieres i det uendelige, så den kan også sagtens strikkes til en dreng 🙂 Næste projekt er en cardigan med harlekintern fra Lene Holme Samsøes “Babystrik på pinde 3½ og 4” – jeg elsker jo harlekintern!

Hvis I har gode erfaringer med nogle opskrifter til fin babystrik, må I meget gerne dele dem i en kommentar. Er altid på jagt efter inspiration og mit næste strikkeprojekt 😉

10 kommentarer

 • Julie

  Ej hvor finder jeg den opskrift? er på udkig efter et projekt til min søn. Og fedt at du strikker 😀 de fleste synes det er lidt underligt når man strikker andet end firkanter i vores alder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Julie,
   Som det står i indlægget, så er den fra hæftet “Babystrik på pinde 3” af Lene Holme Samsøe 🙂 Hæftet koster kun 130 kr. og er alle pengene værd, da den er fyldt med fine opskrifter, der er nemme at gå til 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nuttet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare fin. Den står også på min to dó liste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Glæder mig til at se, hvilken farvekombi, du finder på 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  dyssevej 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Butikken “Wadils”, der ligger på både Vesterbro og i Valby er absurd dygtige til babystrik. De har garn i de lækreste kvaliteter(hvilket er afgørende, når man strikker til sart babyhud) og finder selv på strikkeopskrifter ud fra gamle 70ér, 80ér og 90ér modeller (hvis man gerne vil have lidt anderledes strik end den klassiske islænder fx).

  Derudover ved de ansatte i butikken ALT om strik og kan give gode tricks, uanset om man er nybegynder eller rutineret.
  – Kan varmt anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis du mangler inspiration til babystrik, så besøg butikken Wadils, der ligger i Valby. De har garn i de lækreste kvaliteter (afgørende, når det skal i kontakt med babyhud) og har de fedeste hjemmelavede strikkeopskrifter (ejeren og de ansatte har strikket hele deres liv og har derfor gemt deres gamle modeller fra 70érne-90érne).
  Wadils kan varmt anbefales, uanset om du er nybegynder eller rutineret. Du vil altid gå hjem med spændende strikkeprojekter og du vil få den bedste vejledning i DK -No kidding!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The National - I Need My Girl