Blonder på budget

Søndagssang: Blackbird Blackbird – It’s A War

 

blackbird blackbirdKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Weekend og solskin – så kan man vist ikke bede om mere, hva’? 🙂 Hr. kæreste og jeg har lige været ude og gå en lang tur i solskinnet her på Amager og kigget på huse, vi desværre aldrig får råd til – men heldigvis er det jo gratis at kigge og drømme 😉 Nu er jeg solidt plantet på sofaen med mit strikketøj, inden jeg lige skal slå et brød op til aftensmaden (seriøst, er forelsket i min nye KitchenAid!).

Inden jeg forsvinder helt ind i mine housewife-sysler, så skal I lige høre denne sang, for Blackbird Blackbirds EP “Boracay Planet” bliver soundtracket til min sommer. Har seriøst hørt den på repeat!

En del af jer har spurgt, om jeg helt har droppet mine fem favoritter-videoer, og det har jeg ikke! Satser benhårdt på at filme en i løbet af denne uge og have den klar til på søndag, som jo er den første søndag i måneden 😉 Stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blonder på budget