Dagens outfit: White lace again

Dagens outfit: Crazy print lady

 photo outfit_230414_1.jpgCardigan fra Ganni, top fra Only, bukser fra H&M, sneakers fra Nike og taske fra Gucci

I får lige et iPhone-billede kørt gennem Squareready, som jeg tog i morges, for lige nu ligner jeg lidt en druknet mus 😉 Efter arbejde tog jeg nemlig ind til city for at snuse lidt til Gannis efterårs-kollektion (vil ha’ det hele – især nederdelene!), og bagefter stod den på bryn-grooming hos Beauty Avenue – og da jeg cyklede fra sted til sted regnede det selvfølgelig, det er klart 😉

Lige nu venter jeg bare på, at hr. kæreste kommer hjem efter et par arbejdsdage i Aarhus, og så står den vist på junkmad i sofaen. Jo, jeg lever skam det rene gourmetliv hver dag 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: White lace again