Indisk kylling med spinat (Palak Murgh)

Dagens outfit: Shades of green & blue

 photo outfit_290414_1.jpg photo outfit_290414_2.jpgCardigan fra H&M, top fra Vero Moda, silkebukser syet i Vietnam, sandaler fra Yvonne Koné og taske fra 3.1 Phillip Lim

Endnu en dag med skøøønt vejr, og det ser ud til at holde til i morgen, og så tror jeg sgu, stængerne bliver luftet 😉

I dag stod den på bukser – dog et par meget lette og luftige af slagsen. Jeg købte stoffet til bukserne, da jeg var i Vietnam i starten af sidste år. Hvis I skal til Vietnam, kan jeg bestemt anbefale jer at tage til byen Hoi An, der er kendt for sin silke: Da jeg kom ind i en af deres mange stofbutikker var jeg ved at dø over alle de smukke silkestoffer med fabelagtigt print! Valget faldt dog på dette cool blå print, men desværre var vi ikke i byen længe nok til, at jeg kunne nå at få noget syet. Derfor sendte jeg stoffet og mine yndlingsbukser fra H&M med min mor, da hun i foråret var i Vietnam, og så fik hun syet disse fine bukser til mig. De er SÅ rare, og jeg fortryder lidt, at jeg ikke købte flere kilometer silke, så jeg kunne få syet stakkevis af bukser. Det må blive en anden go’ gang 😉

Toppen er også ny, den har jeg savlet over HER, og den er både fin, rar og budgetvenlig – we like 😉

2 kommentarer

 • Ser lidt varmt ud med så meget tøj, håber bukserne var luftige nok 😉 Fed outfit ellers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var det også, men kunne nu godt smide cardiganen 😉 Og silke er jo heldigvis så skønt et materiale, at det svaler, når det er varmt, og luner, når det er koldt, så det var faktisk ikke varmt i bukserne 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indisk kylling med spinat (Palak Murgh)