Sponseret indlæg: Gi' et kompliment

Dagens outfit: Sparekjolen

 photo outfit_070414_1.jpg photo outfit_070414_2.jpgKjole fra Baum und Pferdgarten, cardigan fra Zara Kids, støvler fra Mentor, taske fra Boyy

Den her kjole fra Baum und Pferdgarten er simpelthen så rar 🙂 Den er i lækkert silke og snittet er løs uden at være helt uformelig. Jeg havde længet savlet over den, men da jeg endelig havde givet mig selv lov til at bruge så mange penge på en kjole, så var den selvfølgelig udsolgt overalt!

Heldigvis fandt jeg den hos Muda Nashi, der er min yndlings secondhand luxury-pusher, hvor jeg efterhånden har gjort mig mange gode fund. Generelt kan det betale sig at følge luksus secondhand-butikkerne på Instagram, fx Muda Nashi, Magnolias Luksus 2ndhand og I Blame Lulu. Har I flere, der kan tilføjes listen?

4 kommentarer

 • Hej fin blog du har
  knus Malou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg tjekker ogsp jævnligt Muda Nashi, men hvordan handler man der egentlig? Der er er jo bare billeder af tøjet og ikke nogen indkøbskurv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du kan kun tjekke, hvilke nye varer de får hjem på deres site. Du skal ind i den fysiske butik for at købe.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Gi' et kompliment