Me this summer

En hyggekrog i karnappen

karnapI denne uge har vi fået ny køkkenvask, og nu mangler hr. handyman-kæreste bare at slibe og male bordpladerne, og så er vi (eller nok nærmere han!) færdig med vores mini-makeover af køkkenet 🙂 Næste projekt bliver at bygge et siddemøbel i vores karnap i spisestuen. Jeg drømmer om en hyggelig krog med masser af puder, hvor jeg kan slappe af med en kop the, bøger, blade og ikke mindste strikketøj 😉

Derfor har jeg selvfølgelig ledt efter lidt inspiration på Pinterest til, hvordan sådan en karnap kan indrettes. Er der nogen af jer, der har sådan en hyggekrog? Del gerne jeres tips og erfaringer med at få sådan én bygget og indrettet 🙂

6 kommentarer

 • Sanne

  Ih ja, hvem der dog bare havde sådan en… Det må være et krav til min næste lejlighed….eller, I hvert fald at der skal være mulighed for at lave en

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, har også længe drømt om sådan en hyggekrog – forhåbentlig går det i opfyldelse for os begge 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer virkelig om engang at få sådan en hyggekanarp – eller bare en bred vindueskarm, man kan sidde i 🙂
  Det kunne i øvrigt være vildt fedt engang at se lidt snapshots fra jeres lejlighed, altså udover det man kan se på dine outfitbilleder og fra dit fine walk-in.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Må se, om jeg ikke kan få fikset et par billeder en dag 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg havde sådan en indbygget sofa i min karnap, da jeg flyttede ind og nogle år frem, men det udviklede sig rigtig skidt…
  Den lækre læderhynde (syet på mål), samt puderne (som du også nævner) var direkte op ad ydermuren, hvilket førte til at der udviklede sig skimmelsvamp. En fugttekniker var forbi og sagde, at det var et klassisk eksempel, og den slags ikke kan undgås. Så jeg måtte rive det hele ned, også tapet, vaske ned i rodalon, for så at spartle vægge op og male direkte herpå, da nyt tapet var no-go. Så nu står der et par stole, man kan hygge i, istedet.
  Så det er bestemt ingen anbefaling herfra – især ikke, hvis du bor i en lidt ældre bygning ligesom mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Kat,
   Hvor er jeg glad for, at du deler din erfaringer! Ej, hvor er det surt at høre med din karnap 🙁 Jeg ved, at mange af de andre beboere i min bygning har døjet med fugt og skimmelsvamp i karnapperne, da der typisk ikke er isoleret i dem i ældre bygninger… Den tidligere ejer af vores lejlighed har dog været så forudseende at rive hele indervæggen i karnappen ned og isolere den, så det ikke er direkte til ydermur, så forhåbentlig vil det ikke blive et problem, hvis/når vi bygger et møbel i karnappen. Men vi vil helt klart overveje det en ekstra gang, inden vi giver os i kast med det! Lige nu har vi faktisk “bare” to loungestole stående i karnappen, men de bliver simpelthen ikke brugt, så derfor var det tanken, at et siddemøbel ville være mere brugbart. Men nu får vi at se 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me this summer