Dagens outfit: Mintgrønne palmer

Få Palmer’s via Boots

 photo palmers.jpgHvis I har set min seneste 5 favoritter-video, så har I nok allerede stiftet bekendtskab med min nye bodylotion-besættelse (og ja, det er et ord!). Det er Palmer’s Cocoa Butter Formula, og selvom emballagen nok ikke er den mest luksuriøse, så er den altså bare megagod 🙂 Jeg har i mange år været trofast fan af Kiehl’s gule Creme des Corps, men Palmer’s er næsten ligeså god og meget billigere!

Desværre har man ikke kunne få mærket i Danmark, men så så jeg hos Camille, at Boots nu sender til Danmark, og jeg måtte straks ind og se, om de havde Palmer’s – og de har et kæmpe udvalg! Udover deres cocoa butter-linje, har de også en olive butter-linje, samt produkter specifikt til strækmærker, til babyer og sågar til mænd.

Når jeg har brugt min flaske Palmer’s op, skal jeg klart klikke en version med praktisk pumpe hjem, og så tror jeg da også lige, at der ryger en læbepomade og en parfumefri-version med til de dage, hvor jeg ikke lige er i humør til at dufte af chokoladebutik.

10 kommentarer

 • Mille

  Jeg snuppede bodylotion og olie efter ren indskydelse sidst jeg var i London…mega win! Dog vil jeg lige sige at jeg brugte “universalolien” i ansigtet….om det var olien eller “bare” rent uheld, så flippede min hud HELT vildt…jeg lignede en skrubtudse i ansigtet :O (havde “heldigvis” ferie, så jobbet slap for fru tudses besøg he he ) Det er muligvis fordi der er linalool og Citronellol i,så test det lige et andet sted end i ansigtet 😉 inden i plasker det ud over det hele.
  Bodylotion er der slet ikke noget med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for “advarsel” – har dog ikke planer om at bruge olien!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Ellers kan man også få Palmer’s hos echemist.co.uk – fragtfrit! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  De har den også ved feelunique kan jeg se – tror jeg skal bestille en bodyshower hjem på prøve – mange tak for tip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip – og du må da gerne melde tilbage med, hvordan den bodyshower er 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Iherb.com har osse billigt Palmer’s (og Real Techniques, mm, til en slik) – lidt under 40 kr. Og fragten er billig, selvom det er fra USA.

  (Rabatkoden MDP591 giver 5$ rabat oveni hatten)

  Er spændt på om jeg kan lide duften 😛 sprang direkte ud i en 400 ml’s, så håber den sidder lige i skabet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip! Og håber, at duften falder i din smag 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lidt sen kommentar, men jeg har også gode erfaringer med deres shampoo og balsam i kokosserien. Shampooen har dog en lidt syntetisk kokosduft, men er uden sulfater, og balsammen er rigtig tyk og lækker. Købte dem på feelunique dengang de havde -30% på alt fra Palmer’s. Skal helt sikkert prøve deres bodylotion, for Kiehls er et lækkert, men dyrt bekendtskab.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for tip! Vil prøve hårprodukterne ved lejlighed 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mintgrønne palmer