Hjemmelavede flødeboller

For et par uger siden lokkede jeg mine søstre over til mig for at lave flødeboller – mine to yngste søstre er ret ferme ud i flødebollemageriets kunst, og så var det jo en perfekt anledning til at fyre op under min nye KitchenAid-røremaskine (bedste køb ever!) 🙂 Der blev pisket, rørt, rullet, tempereret, dyppet og pyntet til den helt store guldmedalje, og se lige, hvor fine de blev!
Vi har fulgt denne opskrift, dog uden at komme hindbær i selve skummet. Desuden lavede vi ikke kransekagebunde, men skar bare marcipan ud i skiver og bagte dem let gyldne i ovnen. Det er ikke en nem opskrift, men med det slutresultat er det bestemt indsatsen værd 🙂 Jeg skal i hvert fald helt klart eksperimentere med flødeboller med fyld af lakrids, og en version med karamel SKAL jeg også have afprøvet 🙂
Hold da op hvor ser de bare lækre ud!
Må jeg helt sikkert prøve 🙂