Dreamin' of

Me this summer

 photo kaftan.jpgKaftaner fra By Malene Birger, Zara og H&M

Hver gang jeg skal på strand/pool-ferie, så får jeg en eller anden idé om, at jeg er en rig jetsetter, der altid er casually klædt på i en flagrende, farvestrålende kaftan med en bikini under, store hoop-øreringe, en stor hat og de største flue-solbriller, der ville gøre selv Paris Hilton misundelig 😉 Og jeg falder højst sandsynligt i fælden igen, når jeg til sommer drager mod Sydspanien… Så derfor er jeg på jagt efter den perfekte kaftan, så jeg kan lege nouveau riche jetsetter 🙂 Kan I anbefale en fin en, der er til at betale?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamin' of