Don't sweat it

Sponseret indlæg: En duft af forår


 photo calvinklein_1indlaeg_1.jpg photo calvinklein_1indlaeg_2.jpg[Dette indlæg er sponseret af Calvin Klein]

Jeg er ikke den store parfume-connoisseur, men jeg ved, hvad min næse kan li’ og ikke kan li’: Jeg foretrækker feminine dufte med noter af blomster og frugter, uden at det bliver for kvalmt, og det overordnede feel må gerne være let og friskt som en forårs- eller sommerdag.

Hvis du har samme parfumepræferencer som mig – og er på jagt efter en ny duft til forår og sommer – kan jeg klart anbefale dig at tage et smut forbi din lokale parfume-pusher for at snuse lidt til Calvin Kleins nye duft, der hedder endless euphoria.

endless euphoria er en nyfortolkning af Calvin Kleins klassiske duft euphoria, og kyndige næser vil kunne ane noter af blandt andet kirsebærblomst, mandarin, viol, syren og bambus. Mindre kyndige næser vil så bare konkludere, at den dufter godt 😉

Parfumen kan blandt andet fås hos Matas.

Kig forbi bloggen om et par dage, hvor en heldig vinder kan vinde denne lækre duft 🙂

[Dette indlæg er sponseret af Calvin Klein]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't sweat it