Dagens outfit: Pink palmer

Sponseret indlæg: Forår med Ecco


 photo ecco-teaser.jpg photo ecco-teaser-1.jpg[Dette indlæg er sponseret af Ecco]

Forår er lig med masser af pasteller, og det betyder også et farvel til vinterstøvlerne og goddag til det mere forårsvenlige fodtøj 🙂 Derfor er det helt perfekt timing, at jeg har fået disse fine, mintgrønne ballerinaer fra Ecco, som jeg glæder mig til at vise jer i et outfit. Skoene er en helt klassisk ballerina-model, men med Eccos karakteristiske komfort, hvilket er super, da jeg ofte føler, at ballerinaer ikke giver helt nok støtte til foden.

Ecco har gaflet den smukke, danske model Louise P som ansigt for deres nye linje af sko, og I kan tjekke hende ud på Eccos site lige HER. Åh, hun er altså pæn!

New shoes cure the blues, lyder ordsproget, men en anden ting, der også spreder glæde, er at give et kompliment. Jeg har altid været tilhænger af kompliment-karma, for med en lille indsats kan man gøre folk så glade, og det kan jo være, at man også får et kompliment retur 😉 Derfor synes jeg, at det er ret så cool, at Ecco har lavet en Share a compliment-app, hvor man nemt og hurtigt kan kreere en personlig kompliment-hilsen til en af sine veninder, kolleger, søstre eller mødre, som fortjener lidt ros på vejen. Megacool med så meget kompliment-karma 🙂 I finder app’en lige HER.

[Dette indlæg er sponseret af Ecco]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink palmer