Kiss again

Dagens outfit: Forårsstrik

 photo outfit_130514_1.jpg photo outfit_130514_2.jpgStrik fra Designers Remix, bukser fra H&M, sko fra Nike og taske fra 3.1 Phillip Lim

Jeg har endnu ikke pakket al min strik væk, for når man bliver trakteret med dette vejr, så er det da meget rart at kunne svøbe sig ind i et fluffy lag strik 😉

Nu vil jeg smutte ud i regnen, for der skal købes ind til aftensmaden – og det skal være noget spicy, når nu vejret er så kedeligt. Desværre er det ofte mig, der hænger på madlavningstjansen for tiden, hr. kæreste er nemlig ved at tage kørekort (han er sådan en Købehavner-dreng, der indtil nu har følt, at han ikke har haft behov for kørekort ;)), og da han render til teori- og køretimer i et væk, så er det mig, der må stå for maden 😉 Læg så lige oveni, at hans arbejdstider nemt kan snige sig op på +50 timer om ugen (han har for eksempel allerede annonceret, at han skal arbejde på søndag, øv!), så er det ikke meget, jeg får set til ham! Derfor har jeg også inviteret ham ud at spise i morgen på en højhellig onsdag, så vi kan få lidt kærestetid sammen. At jeg så først kunne booke bordet til kl. 20.30, fordi han skal arbejde til kl. 20, det er en helt anden sag 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiss again