(gårs)Dagens outfit: Nye striber

Endnu en cardigan

 photo pimacardigan_1.jpgSå blev jeg færdig med endnu et strikkeprojekt, nemlig denne fine cardigan i et fint hulmønster 🙂 Som den anden cardigan, jeg har strikket, så er opskriften fra Lene Holme Samsøes hæfte “Babystrik på pinde 3”. Denne gang har jeg strikket i bomuld, så min niece forhåbentlig kan bruge den til sommer 🙂 Jeg har strikket den i Pimabomuld i farven “Pudder”, der kan fås HER, og de fine træknapper er såmænd fra Tiger 😉

 photo pimacardigan_2.jpg

2 kommentarer

 • Janne

  Hvor er den fin. Du strikker rigtig pænt og jævnt. Mine børn har også kun hjemmestrikket trøjer og cardigans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Cardigans er helt sikkert også en favorit at strikke her 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Nye striber