(gårs)Dagens outfit: Poncho

(går)Dagens outfit: Seeing stars

 photo outfit_090514_1.jpg photo outfit_090514_2.jpgCardigan fra Ganni, top fra By Malene Birger, nederdel fra H&M, sko fra Primark, taske fra Yvonne Koné

Således så jeg ud i går, men sådan kommer jeg bestemt ikke til at se ud i weekenden. Hr. kæreste er nemlig tovholder på et projekt i vores ejerforening, hvor gården skal shines op, og det har betydet utallige ture i Silvan og i planteskole – og jeg har jo været med, så godt jeg kan, fordi jeg er en meget støttende kæreste – eller noget 😉 Og i weekenden er det så på med arbejdshandskerne for at rive, klippe og så – og vejrudsigten er ikke lige just til havearbejde! Æææv…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Poncho