(gårs)Dagens outfit: Dyppet i blåt

(gårs)Dagens outfit: Blomster, blomster, blomster

 photo outfit_210514_1.jpgTop og bukser fra H&M, taske fra Gucci og sandaler fra Balenciaga

Et hurtigt snap fra i går, hvor jeg var i blomster fra top til Balenciaga-tå, og jeg blandt andet var til et skønt Julie Sandlau-event 🙂 Måske var jeg en tand for overdressed til en højhellig onsdag – selvom jeg nu aldrig synes, at man kan være overdressed! – men når solen skinner, så går jeg sgu all in på prints og farver 🙂

Frisuren er så supernem og fin, og I kan se mere detaljerede billeder af den HER – og skoene kan I kigge nærmere på HER 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Dyppet i blåt