(gårs)Dagens outfit: In the jungle

(gårs)Dagens outfit: Dyppet i blåt

 photo outfit_200514_1.jpg photo outfit_200514_2.jpgCardigan fra H&M, top fra H&M, bukser syet i Vietnam, taske og sandaler fra Yvonne Koné

Jeg har haft den rareste dag, til trods for at jeg kom ned til min cykel, hvis forhjul var fuldstændig sprættet op, og jeg derfor blev nødt til at få skiftet slange og dæk og tage det offentlige på arbejde (hader at tage bussen – især når solen skinner!). Med så skidt en start på dagen kunne det jo kun blive bedre: Efter arbejde havde jeg en veninde på besøg til kaffe og kage – og der blev snakket job, mænd og livet generelt – og da hr. kæreste og jeg havde spist aftensmad, hoppede vi på ladcyklen – med mig i ladet 😉 – og cyklede til stranden for at suge aftensolens sidste stråler til os. Det er nu meget rart her på Amager 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: In the jungle