(gårs)Dagens outfit: In bloom

(gårs)Dagens outfit: Poncho

 photo outfit_080514_1.jpg photo outfit_080514_2.jpgJakke fra Day Birger et Mikkelsen, tee fra A.O.c.m.s., nederdel fra H&M, sneakers fra Nike og taske fra Yvonne Koné

Når jeg har læderbukser på, kalder hr. kæreste mig for “sofarøv”, står den på sweatpants, er dommen “nisserøv”, og denne alt for fine jakke/coatigan er blevet døbt “ponchoen”. Meget skal man lægge ører til, men – uflatterende kælenavne eller ej – så elsker jeg stadig at iføre mig tre ovennævnte beklædningsdele. Og måske hopper jeg i dem lidt oftere bare for at være lidt “trodsig” 😉 Har jeres kære mænd også kælenavne til dele af jeres garderobe?

4 kommentarer

  • Sarah

    Min ekskæreste var lidt kritisk med tøj – han mente, at høje hæle var enormt upraktiske, fordi man var mindre mobil (i stedet for bare at sætte pris på at man havde gjort lidt ekstra) og at det var noget underligt, at jeg stoppede min t-shirt ned i nederdelen – så fortalte jeg ham pænt, at hvis jeg ikke kommenterede hans cargo-shorts med militærprint, band-T-shirts m.m., så kommenterede han heller ikke nederdelen 😉 De er nogle gange noget kritiske!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Hahaha! Ja, de kære mænd skal bestemt ikke kaste med sten 😉
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Min kæreste har døbt mit afslapningstøj for campinguniformen – så føler man sig sexet 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: In bloom