Palmer fra Baum und Pferdgarten aw14

(gårs)Dagens outfit: Updo

 photo outfit_280514_1.jpg photo outfit_280514_2-1.jpg photo outfit_280514_3.jpgSweatshirt fra Moss Copenhagen, nederdel fra Custommade, sneakers fra Amust og taske fra Gucci

Det er utroligt sjældent, at jeg sætter mit hår i en knold, og det blev da også bemærket af både kolleger og hr. kæreste, at håret var oppe 😉 Sagen er bare den, at jeg får hovedpine, hvis mit hår er sat meget stramt op – det er som om, at mine hårrødder brokker sig over, at blive børstet tilbage i en position, de ikke er vant til? Og så er sådan en knold jo heller ikke ligefrem cykelhjelmsvenlig 😉 Og sådan noget går vi altså op i her!

8 kommentarer

 • Ida V.R.

  Jeg har det på fuldstændig samme måde. Jeg får også hovedpine hvis håret er sat for stramt op! Og så kender jeg alt til, hvor svært det er at finde cykelhjelms-venlige frisurer. For cykelhjelm frem for alt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, det er vigtig med cykelhjelmen 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L

  GUD hvor er det flot til dig, med håret sat sådan op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B.

  Men hvor er det bare flot til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Vildt pænt – både håret og tøjet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palmer fra Baum und Pferdgarten aw14