(gårs)Dagens outfit: Palmer, palmer, palmer

Gucci Soho Mini Chain Bag

gucci2Taupe nubuck // Burgundy metallic

Guccis små, firkantede crossover-tasker har været svært populære, og jeg har da selv en i rosa med microguccisima-print, som jeg knuselsker, og nu drømmer jeg om at udvide samlingen med den ovale version med det store logo. Er den ikke fin? Spørgsmålet er så bare, om det skal være taupe nubuck – elsker strukturen, og at der også er snoet en lædersnor gennem kæden, men den er så også lige 100 euro dyrere… Eller skal det være burgundy metallic – som er lidt mere  glam og ekstravagant i udtrykket?

4 kommentarer

 • Personligt vil jeg hellere give 100 euro mere, for at få den helt rigtige taske, når man nu alligevel er oppe i dette prisleje. Og her er der altså ingen tvivl: Den første taske er klart den pæneste 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh den er så fin. Især den øverste er jeg helt vild med. Overvejer om jeg ikke snart skal forkæle mig selv med en taske. Og sådan en gucci sag står højt på listen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, en ny Gucci står bestemt også højt på min ønskeliste 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Palmer, palmer, palmer