5 favoritter i april 2014

Sååå godt! Duftlys fra L:A Bruket

 photo la-bruket.jpgJeg gør mig ikke det store i duftlys, da jeg lever sammen med en mand, der er meget sensitiv over for dufte. Derfor sniger der sig alligevel et par ind i ny og næ, for de er ret så dekorative, og så kan jeg jo tænde dem, når hr. kæreste ikke er hjemme 😉

Jeg var i & Other Stories i går, og der faldt jeg pladask for dette fine duftlys fra svenske L:A Bruket. Det dufter sååå godt af grapefrugt! Duften er sød med en syrlig kant uden på nogen måde at være syntetisk og kvalm, og jeg stod seriøst i flere minutter i butikken med næsen nede i lyset – jeg er hooked!

I kan købe lyset lige HER, men der kan I jo desværre ikke dufte til det 😉

Har I nogle gode duftlys, I kan anbefale?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i april 2014