Gucci Soho Mini Chain Bag

Sommernegle

 photo depend-neonpink.jpgFor lang tid siden testede jeg et Gellack-sæt fra Depend i forbindelse med en artikel til arbejdet, og så glemte jeg lidt alt om, at jeg havde det liggende. Jeg har nemlig altid været sådan en type, der godt kan lide at skifte farve efter et par dage, og der har Gellack-konceptet ikke rigtig passet ind 😉 Men da jeg på det seneste har fået lige rigeligt at se til – og dermed mindre tid til at vedligeholde lakerede negle – så har jeg taget Gellack-sættet til mig igen, og jeg ELSKER det 🙂 Især deres nye neon-kollektion er jeg svært begejstret for, og denne pink kommer til at pynte både fingre og tæer det meste af sommeren. Og det bliver helt klart et hit, når jeg til sommer skal to uger til Malaga, og jeg ikke behøver at tænke på neglelak, der skaller 😉

I kan købe Gellack-sættet hos Matas. Farven, jeg har på, hedder “Neon Pink”, og jeg kan ikke lige finde den online, men den er i Matas-butikkerne nu – jeg har selv købt min på Fisketorvet 🙂

6 kommentarer

 • Åhh en fed farve! Elsker den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er også virkelig vild med den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Er det let at fjerne gellacken igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nej, det vil jeg ikke ligefrem sige… Du skal fjerne den med den gellack-fjerner, som følger med sættet. Neglene skal ligge i blød i det i ca. 15 min., og så kan du skrabe det forsigtigt af med en rosenpind 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg har brugt gellack længe nu, og til info kan jeg fortælle at den oilremover man kan få er så meget bedre end den anden remover. Man smører det på ved neglerødderne, hænderne i varmt vand i 3 minutter, og så kan man begynde at pille det af. Hvis man er heldig kan man få en helt neglestykke af på én gang. Er dog sværere hvis man har tørre negle, så husk at bruge negleolie når du har gellacken på.
   Olien synes jeg generelt også er mere skånsom for neglene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak for det tip – det skal jeg helt klart prøve 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci Soho Mini Chain Bag