Monstera-sandaler

Sommerstilen

 photo sommer_2013.jpgVi er vist efterhånden nået til det punkt, hvor jeg nok godt kan pakke sommergarderoben frem (er en værre frossenpind!), så jeg gennemgik lige sidste års sommeroutfits, og der er mange ting, som jeg glæder mig til at finde frem fra gemmerne! Alle mine fine sandaler fra Yvonne Koné, Balenciaga og Miu Miu, alle mine printede bukser i luftige materialer og ikke mindst alle mine kjoler og buksedragter, som altså bare fungerer bedre uden strømpebukser under 😉 Can’t wait! Har I allerede pakket sommergarderoben frem?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monstera-sandaler