Sololier

Dagens outfit: Pink Lady

 photo outfit_100614_1.jpgTop fra Custommmade, nederdel fra MSGM, taske fra 3.1 Phillip Lim og sko fra H&M

Det er som om, at det er en eller anden universel regel om, at det selvfølgelig skal være umanerligt godt vejr, når man skal tilbage på sin pind –  eller er det bare mig?! Nå, men selv om man sidder inden for, kan man jo stadig klæde sig sommerligt. Efter arbejde fik jeg fikset bryn hos Beauty Avenue (yndlings!), og bagefter skulle jeg hente en pakke på Vesterport Posthus (det sted er jo helvedets forgård!) – nu venter jeg bare på, at hr. kæreste kommer hjem med McD-snask til aftensmad. Det er første dag tilbage på pinden efter Pinse – så må man godt 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sololier