Dagens outfit: Braided hair don't care

Dagens outfit: Sequins in the rain

 

 photo outfit_030614.jpg photo outfit_030614_1.jpg photo outfit_030614_2.jpgSweatshirt fra American Apparel, blondetop fra Vero Moda, nederdel fra Ganni, sandaler fra Birkenstock, taske fra Becksöndergaard. Negleak er “Neon Pink” fra Depend Gellack

Det var måske en kende ambitiøst at hoppe i sandaler og bare ben, da regnen lige nu siler ned uden for, men i dag SKULLE jeg altså bare have denne nederdel på, som bare har hængt og ventet på at blive luftet 🙂 Så den matchet med lidt blonder og så ellers dresset ned med en grå sweatshirt og Birkenstocks – jeg er glad for, at nederdelen blev luftet trods regn 🙂

8 kommentarer

 • Kan jeg sagtens forstå – her bander jeg bare over, at jeg ikke bare tog shorts på idag pga. vejret 🙂 Og hvor er den bare stadig flot den nederdel, er så vild med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, vejret driller en del for tiden, så det er svært at klæde sig på 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En nederdel fra den populære Ganni-kollektion, blonder og et par Birkenstocks? Så bliver det vist ikke mere on trend! 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ih hvor er du fin! Igen igen. Jeg tænker på din stil hver ofte når jeg køber noget nyt. Den stil med at mikse forskellige prints/tekstiler i fx blå nuancer er jeg vild med. Er også begyndt at jagte 3.1 tasker online 😀 Nu vi er ved tasker, så ved jeg ikke om du tager imod opfordringer, men har du ikke lyst til at vise din taskesamling frem? Du har så mange fine! Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cille

  hvad str. har du din blondetop i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Braided hair don't care