5 favoritter i maj 2014

(gårs)Dagens outfit: Pink Saturday

 photo outfit_310514.jpgSweatshirt fra Moss Copenhagen, shorts fra Mads Nørgaard, sandaler fra ASOS, solbriller fra Lanvin x H&M og taske fra Becksöndergaard

I får lige et outfit fra i går, hvor hr. kæreste og jeg cyklede op til Ikea (jeg kan så hilse og sige, at der er et pænt stykke fra Amager til Gentofte!) for at shoppe lidt fornødenheder (aka sukkulenter og rammer, plus der manglede selvfølgelig en skrue til den køkkenvask vi købte i december, som vi endelig fik taget os sammen til at hente!). Bagefter kom min ældste lillesøster forbi til mad, så alt i alt var det en rar lørdag 🙂 Og den blev kun rarere af, at jeg var hoppet i bløde sweatshirt-itens. Nice 🙂

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i maj 2014