(tors)Dagens outfit: Pink & print

Søndagssang: Ginger Ninja – Sunshine

ginger ninja wicked mapKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg håber, at I indtil videre har haft en dejlig weekend? Der er nok mange af jer, der er studerende og har fået ferie? Lucky bastards, sagde hun slet ikke bittert 😉 Jeg skal stadig lige tælle ned i godt halvanden måned, inden jeg kan sætte mit Out of office-reply på arbejdsmailen og drøne til Malaga – igen, sagde hun slet ikke bittert 😉

Derfor krydser jeg fingre for, at vejret bliver bare en smule bedre, end det denne grå søndag kan præstere – sommer i Danmark er altså bare lidt sjovere, når solen skinner, ik’? Derfor hjælper jeg solskinskarmaen lidt på vej med denne skønne sang fra danske Ginger Ninja. Kom så sol, blev der sagt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(tors)Dagens outfit: Pink & print