Dagens outfit: Pink Lady

Vacation countdown

 photo vacay.jpgNu er den herlige helligdagsstime desværre overstået, og så er det bare om at tælle ned til sommerferie, som for mit vedkommende bliver to uger i Malaga sidst i august (buhu, der er stadig over to måneder til!). Jeg vil dog prøve at tiltuske mig til lidt sommerhustid, så ventetiden ikke bliver alt for uudholdelig… Hvad har I af ferieplaner denne sommer? Del gerne – og jeg skal nok lade være med at blive alt for misundelig 😉

Billederne er fra Vogue Paris Juni/Juli 2014 – se resten af billederne HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink Lady