Dagens outfit: Børnebuksen

What about second breakfast?

 photo insta-breakfast.jpgI hverdagene får jeg ikke spist morgenmad – med mindre jeg en sjælden gang kommer tidligt ud af døren og når i Foodshop nr. 26 efter cappuccino to-go og chokoladescone – men i weekenderne elsker jeg at gøre mig umage med dagens første måltid! Især kan jeg godt lide at udfordre mig selv med at bikse noget sammen af det, køleskabet og køkkenskabene nu lige byder på – dels er jeg for doven til at gå ned og købe ind, dels hader jeg madspild!

Mine morgenmadsfavoritter er klart noget med æg, da det mætter og kan varieres i det uendelige: I kokotte, pocheret, blødkogt, spejlet eller rørt. For tiden er jeg også hooked på smoothies – og jeg vil frygtelig gerne også have fingre i en juicer! Og så kan jeg da også se, at jeg skal bruge mit vaffeljern noget mere… Og så vil jeg også snart gerne lære at bage både scones og engelske muffins, så der kan laves eggs benedict helt fra bunden… Måske jeg burde spise morgenmad noget oftere med alle de ting, jeg drømmer om at kokkerere? 😉

Hvad ynder I at spise til morgenmad?

6 kommentarer

 • Jeg er også rigtig glad for æg til morgenmad, netop fordi de kan varieres i det uendelige 🙂 Men dine morgenmadsbilleder bringer jo min morgenmad til skamme 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Jeg æææælsker blødkogte æg!!! Men choko-banan-havregrød eller en ‘over night oats’ med hindbær er altså heller ikke dårligt – og sidstnævnte forberedes jo aftenen forinden, så man bare skal spise, når man står op 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Kunne være, jeg skulle give mig kast med noget grød 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Uhh jeg elsker morgenmad og kan ikke leve uden! Ikke engang de travle dage. For tiden er det skyr med bær jeg har med i toget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mit problem er, at jeg simpelthen ingen appetit har, når det er tidligt om morgenen 🙁 Derfor jeg kun får spist morgenmad i weekenden, når jeg står sent op 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Børnebuksen