Dagens outfit: Exotic Pink

Dagens outfit: Flowers & flæser

 photo outfit_090714.jpgTop og nederdel fra H&M, taske fra Gucci, sandaler fra Yvonne Koné og solbriller fra Ray-Ban

Efter at have svedt hele dagen på kontoret hentede jeg en ligeså svedende hr. kæreste på tegnestuen. Det var meningen, at vi skulle have været på stranden, men da det blæste lige lovlig meget, smuttede vi i stedet forbi Kødbyen og fik burger og fritter hos Tommi’s Burger Joint – det kan bestemt anbefales 🙂

Når man som jeg ikke har ferie endnu, er det egentlig meget rart bare at nyde at spise ude på en hverdag: Man kan suge dagens sidste solstråler til sig, og så er der ikke nogen opvask 😉 I morgen skal jeg faktisk ud at spise sushi med min ældste lillesøster – det bliver nice!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Exotic Pink