Dagens outfit: Endnu et sæt

Dagens outfit: Pink & palmer with a twist

 photo outfit_170714_1.jpg photo outfit_170714_2.jpgSkjorte fra Ganni, nederdel fra Zara, sandaler fra ASOS, bælte fra H&M, taske fra Gucci og solbriller fra Illesteva

I har set dette outfit før, men i dag har jeg hevet skjorten udenpå nederdelen og puttet et bælte i taljen. Selv om det måske virker sådan på bloggen, så har jeg altså ikke et nyt outfit på hver dag, og hvis man bare varierer det samme outfit en smule, så føles det faktisk som et nyt outfit 😉

Nu smutter jeg igen: Min kærestes lillesøster er kommet forbi til aftensmad, og så skal jeg også pakke en weekendtaske, da jeg i morgen efter arbejde tager hjem til mine forældre i Svendborg. Det bliver en skøn og tiltrængt weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Endnu et sæt