Summer gold

Back!

 photo malaga_1.jpg photo malaga_2.jpgSå er jeg tilbage på bloggen efter 10 fantastiske dage i Malaga – sikke en våd velkomst vi fik, da vi landede i Danmark 😉 Vi var en flok på 10, der var af sted, og vi havde lånt en vens forældres hus med tilhørende pool oppe i bjergene cirka 45 minutters kørsel fra Malaga, og der blev slappet maks af, læst stakkevis af bøger, drukket drinks i stride strømme og taget på udflugter til de nærmeste byer. Just what I needed!

Nu er jeg sådan set klar til, at det for alvor bliver efterår. Jeg glæder mig til at hoppe i strik, til at drikke masser af lækker te og til at komme i gang med en masse syslerier, der bare har ligget og ventet på, at solen ikke længere trak i mig. Jeg har allerede en lang liste med strikke-, sy- og DIY-projekter, som jeg gerne vil give mig i kast med. Jeg har allerede lovet hr. kæreste, at der skal bages boller og drikkes varm kakao i morgen 😉

Hvad med jer: Er I klar til efteråret?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer gold