Dagens outfit: Pink dulle

Dagens outfit: Notice me

 photo outfit_140814_1.jpg photo outfit_140814_2.jpg photo outfit_140814_3.jpgJakke fra Notice, top fra Notice, bukser fra H&M, sandaler fra Senso og taske fra Boyy

Jeg har lige været til det skønneste event med tøjmærket Notice, og derfor var det jo kun passende at iføre sig noget tøj fra mærket 😉 Notice laver noget virkelig lækkert tøj i fine kvaliteter, med flotte detaljer, og der er masser af print, hvilket lige er noget for mig 🙂 Jeg tror også, jeg bliver nødt til at have nederdelen, der matcher jakken…

Til eventet kunne man også få stylet sit hår, og jeg fik flettet det i to fletninger. Det må jeg prøve selv at gøre efter, selvom jeg er knap så ferm med flettefingrene som hårstylisten var!

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink dulle