Dagens outfit: Pink lips & print pants

Dagens outfit: Pink dulle

 photo outfit_130814_1.jpgKjole fra Stine Goya, taske fra Gucci og sandaler fra H&M

De bølgende lokker og de smokey eyes skyldes, at jeg skulle have taget billeder på job, og derfor følte jeg mig også svært overdressed, da jeg efter arbejde tog i Politikens Boghal for at købe en stak bøger, som jeg har tænkt mig at pløje mig gennem på min ferie. Nu står den på de sidste afsnit af Gossip Girl, mens jeg gør mine negle ferieklar med en omgang Gellack.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink lips & print pants