Dagens outfit: A classic

Dagens outfit: Pink lips & print pants

 photo outfit_120814.jpgT-shirt fra Monki, bukser fra Suncoo, sandaler fra Birkenstock, taske fra Gucci. Læbestift er “Candy Yum Yum” fra MAC

Jeg burde egentlig blive bedre til at gå med læbestift, for jeg har virkelig mange fine, som for det meste bare samler støv, hvilket er virkelig ærgerligt. Problemet er bare, at hr. kæreste ikke kan li’ at kysse, når jeg har lidt farve på læberne, og da jeg er ret så kyssesyg, så hellere undvære læbestiften end kyssene 😉 Jeg tror dog, at jeg begynder at gå lidt mere med læbestift og så bare fjerner det, når jeg kommer hjem, så der kan blive kysset igennem 😉 Er der andre, hvis kærester ikke er så glade for læbestift – hvordan “håndterer” I det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: A classic