Vacation countdown

Dagens outfit: Rainy monday

 photo outfit_040814.jpgTop fra COS, bukser har min mor købt til mig Thailand, sandaler fra Birkenstock og taske fra Yvonne Kone

En regnfuld mandag morgen tillod lange benklæder, så jeg hoppede i disse bukser, som min mor købte med hjem til mig, da hun var på ferie i Thailand. Hun tænkte, at de lige var mig, og det er de 🙂 Især kombineret med lidt striber – og selvom der er mange prints i dette outfit, så er det alligevel ret roligt, da farverne går igen i begge prints.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation countdown