Bling-bling ka-ching

(gårs)Dagens outfit: The kimono way

 photo outfit_310714_1.jpgKimono og nederdel fra H&M, top fra Vero Moda, taske og sandaler fra Yvonne Koné

Jeg har ikke supermange kimonoer i min garderobe, og det er da egentlig en skam, for det er altså skønt lige at smide over et sommeroutfit! Og så elsker jeg, når den på meget dramatisk vis blafrer bag en, når man cykler. Må lige browse efter lidt fine kimonoer… Kan I anbefale nogen?

8 kommentarer

  • Ganni, River Island, Topshop – alle mega store på kimonoer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rosa

    IIh, du laver simpelthen de mest fantastiske mix af mønstrer i dit tøjvalg! Og dette outfit er selvfølgelig ingen undtagelse. Jeg startede med at følge din blog for godt 2 måneder siden, og jeg har siden da været så inspireret! Så nu har jeg købt mine første par blomsterbukser (ever!) og er lykkelig 😀 Haha, det var bare en lille ekstra-kommentar. Med hensyn til kimonoer, så prøv at stikke næsen forbi Prag på Vesterbro eller Nørrebro – begge butikker har nogle fede ting fortiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Tak, hvor er du sød – det er bare om at hoppe ud i mønstermiks 🙂
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også samme kimono – den er så lækker i varmen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvor er det en fin kimono! Er det en gammel sag, og hvilket H&M-mærke er den fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Det er nogle måneder siden, jeg har købt den, så jeg ved desværre ikke, om den stadig er til at få fingre i.
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bling-bling ka-ching