Perfect for fall layering

Hit pan

 photo hit-pan.jpgØjenskygge i “Omega” fra MAC, concealer fra Laura Mercier og cremeblush fra Chanel i Affinité

Jeg tester virkelig mange skønhedsprodukter, så det er sjældent, at jeg “hit pan”, dvs. når til bunds i skønhedsprodukter. Det er dog sket for disse tre produkter, som jeg bruger næsten hver dag. Øjenskyggen bruger jeg til at tegne mine bryn op med, concealeren er intet mindre end verdens bedste (og endda også Lisa Eldridges favorit) og blushen fra Chanel får alle mine andre blushes til at blegne.

Har du hit pan for nylig?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

  • sabrina

    Hvilken farve er din Laura Mercier? Kan simpelthen ikke gennemskue hvilke af de lyseste jeg skal vælge, så prøver lige at høre hvad din er 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect for fall layering