Søndagssang: Robin Thicke - I Love It

(lør)Dagens outfit: Niecens barnedåb

 photo outfit_160814.jpgTop fra H&M, nederdel fra Zara, cardigan fra Ganni, hårbånd fra Aldo, sko fra H&M og taske fra Gucci

Hr. kæreste og jeg har i weekenden været i Nordjylland for at fejre vores nieces dåb. Her er, hvad jeg havde på, men det blæste nok en kende for meget derude på de nordjyske marker, for på alle billederne prøver jeg på at holde styr på tøj og hår 🙂 Det var en rigtig fin fest, som blev holdt ude i gårdens maskinhus, så det var lidt rustikt, men på sådan en lidt chik country living-agtig måde. Virkelig en god måde at starte sin ferie på!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Robin Thicke - I Love It