Vacation prints

Søndagssang: Mr. Little Jeans – Angel

mr little jeansKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg er som sagt ved at gense “Gossip Girl” og udover at være et formidabelt drama- og fashion fix, så er det også et fantastisk walk down musical memory lane 🙂 Der er så mange gode sange, jeg har genopdaget efter at have genset serien… Og jeg kan vel forresten ikke være den eneste, der genser serier og film og genlæser bøger igen og igen? Hr. kæreste forstår ikke, hvordan jeg kan gøre det, for jeg ved jo, hvad der sker – men for mig så er det garanteret god underholdning 😉 Der er bare ikke noget værre end at gå i gang med en ny bog eller serie for at finde ud af, at den stinker, vel?

4 kommentarer

 • Katrine

  Jeg kan også sagtens finde på at gense film eller genlæse bøger. Hvis de er virkelig gode, så er man jo sikret en god oplevelse 😀 Jeg har også en ven, der heller ikke forstår, hvorfor jeg kan finde på at læse en bog, jeg allerede har læst (men han ser gerne film flere gange, så det er måske bare fordi han ikke er så vild med bøger…).
  Egentlig er jeg begyndt at lidt væk fra at gense og -læse, fordi der er så meget, jeg endnu ikke har set/læst, som jeg så prioriterer. Men der er altså nogle favoritter, jeg aldrig bliver træt af at vende tilbage til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg skal snart til at se Sex and the City igen for 6. gang vil jeg tro 🙂 Elsker den serie og ja man ved nemlig at man er garanteret underholdning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har også set SATC et utal af gange 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation prints