Dagens outfit: Notice me

Summer party dresses

 photo asos-summerparty.jpgBlomstret kjole fra ASOS // Sort/hvid kjole fra ASOS

Nu har jeg allerede fundet et outfit til weekendens barnedåb, men hvis jeg ikke havde – eller havde noget andet sommerfestivitas, jeg skulle til – så havde jeg klart klikket disse to fine kjoler hjem. Elsker snit og print på dem begge og med en go’ omgang læbestift, så er man klar til fest 🙂

Hvis I ikke allerede har opsnappet det, så giver koden ASOSGLAMOUR 20 procent rabat på ikke-nedsatte varer. Og så gælder den til den 8. september. Hvis jeg ikke får shoppet for meget på min ferie, kan det være, at en af kjolerne alligevel ryger hjem, når jeg er tilbage 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

  • Nøj, nogle fine kjoler! Normalt er jeg ikke den største fan af blomsterprints, men disse er så smukke, at jeg vil gøre mig en undtagelse. Jeg forestiller mig sommerest i haven med et par højhælede sko og en flot opsat frisure.
    Tusind tak for rabatkoden! Den skal jeg nok få brugt. Asos har virkeligt noget til enhver smag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Notice me