Rockstud Leo

Tryllestøv

 photo shueuemura_hairpowder-1.jpgShue Uemura Volume Maker

Forrige uge var jeg til Notice-event, som I kan læse mere om HER, og der fik jeg stylet mit hår i en fin, flettet frisure. Hårstylisten brugte denne smarte hårpudder i mit hår fra Shue Uemura, og det har gjort, at jeg snarest må have fingre i mit eget eksemplar! Den gav virkelig meget volumen, og så var den simpelthen så nem at bruge. Jeg synes oftest, at når man bruger de der små “bøtter” med hårpudder i, som man skal drysse ud, så ender det udover det hele – det gør det ikke i denne smarte penselform 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rockstud Leo