Hit pan

Vacation prints

 photo vacay-prints-1.jpg
Sort/hvid kaftan fra Malene Hocke (se den HER), blåprintet kjole fra H&M (outfit HER), lillaprintet playsuit fra Hunkemöller (som jeg har på HER) og turkis/blå kjole fra Urban Outfitters

 photo vacay-prints-2.jpg
Pink palmeskjorte fra Ganni (in action HER), multifarvet tørklæde/sarong har min mor købt i Thailand, sort/hvid top med palmeprint fra Vero Moda (outfit HER) og kimono med palmeprint fra H&M (brugt HER)

 photo vacay-prints-3.jpgBlomstret top fra H&M (brugt i outfit HER), lillaprintede bukser fra Zara Kids (se den HER), playsuit med krystalprint fra Zara (brugt HER) og blåprintede bukser syet i Vietnam (brugt HER)

Feriekufferten er SELVFØLGELIG pakket med prints, for det er ikke nogen hemmelighed, at de spiller en stor rolle i mine outfits. Jeg havde faktisk ret svært ved at begrænse mig, men her er noget af det, der kom med i kufferten. Hvem ved, måske bliver der også shoppet lidt prints på ferien? 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hit pan