Dagens outfit: I sjældne hæle

Dagens outfit: Strik & maxi

 photo outfit_160914.jpgStrik fra Benetton, nederdel fra Zara, sandaler fra H&M, taske fra Gucci

Et lidt sent outfit på bloggen i dag, men jeg har været på farten det meste af dagen. Efter arbejde stod den på kaffe og kage med en veninde, hvorefter jeg smuttede forbi hr. kæreste på tegnestuen for at kigge på stofprøver til det møbel i karnappen, som vi så småt endelig er kommet i gang med – jeg har skrevet lidt om projektet HER.

Jeg vil selvfølgelig helst have noget lyserødt, men det er naziarkitekten selvfølgelig ikke så vild med, så nu må se, hvad det bliver til 😉 Har set mig lidt lun på nogle tekstiler, som Raf Simons har designet for Kvadrat, men der skal lige tjekkes op på priser, før jeg bliver alt for forelsket.

Da jeg endelig fik hr. kæreste løsrevet fra arbejdet, smuttede vi lige forbi LêLê Street Kitchen for at få noget hurtig aftensmad. Jeg er virkelig fan af, at man midt i september stadig kan have bare ben om aftenen uden at fryse 😉

P.S. Og så er det først nu, at jeg har opdaget, at denne nederdel har lommer – er endnu mere fan af den nederdel nu 😉 I kan ser nederdelen i en mere festlig sammenhæng HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I sjældne hæle