Winter kimono

Marokkansk makrel

 photo marokkansk-makrel.jpgMakrel-manien fortsætter, og her får I en opskrift på en marokkansk-inspireret makrel. Det er Jamie Oliver, der står bag opskriften, og i originalopskriften bruger han sardiner, men det fungerer nu lige så godt med makreller, synes jeg 😉

Hvis I ikke kender til harissa, kan jeg kun anbefale jer at prøve det. Det er en virkelig skøn chilipasta, som er lidt mere delikat og ikke helt så stærk som i det asiatiske køkken. Harissa kan efterhånden fås i de fleste større supermarkeder – jeg fandt det i min lokale Kvickly 🙂

I finder en opskrift på asiatisk makrel HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter kimono