(tors)Dagens outfit: It's Britney, bitch!

Søndagssang: Britney Spears – Till The World Ends

britneyKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Meget apropos Britney, så er det jo oplagt, at hun lige får en søndagssang her på bloggen 😉 Jeg kan uden at lyve sige, at jeg har haft den mest op ad bakke-uge: Der var nemlig fyringsrunde på mit arbejde, og selvom jeg heldigvis stadig har mit job, så er der en del af mine meget nære kolleger, som jeg desværre skal sige farvel til, ligesom jeg skal have nye chefer, og min afdeling skal flytte til en anden enhed.

Det er desværre alt for ofte, at jeg har været ud for sådanne “omstruktureringer”, og det bliver nok ikke den sidste heller… Sådan er det i mediebranchen, men det gør det jo ikke nemmere, for hver gang det sker – jeg ville i hvert fald begynde at blive bekymret, hvis det ikke længere berørte mig!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(tors)Dagens outfit: It's Britney, bitch!