Besparelser hos Boozt

Dagens outfit: Back in black

 photo outfit_131014_1.jpg photo outfit_131014_2.jpgJakke fra Zara, kjole under fra Day Birger et Mikkelsen, wedges fra Aldo, taske fra Yvonne Koné

Det er ikke ofte, at jeg hopper i sort fra top til tå, men i dag skete det altså! Jeg ved ikke, om det var fordi, det var bælgravende mørkt, da jeg vågnede, eller fordi det føles som om, at alle andre end mig har efterårsferie – men humøret var altså til sort tøj i dag 😉 Dette outfit vil altid minde mig om en fantastisk middag på Geranium, så på den led led blev jeg faktisk i meget godt humør af dette outfit 🙂

12 kommentarer

 • nanna

  Fuck en flot kjole! Hvornår har du købt den og hvad hedder modellen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg købte den på udsalg sidste vinter, så den er nok ikke helt nem at opstøve 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor den fin jakken, vild med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Jeg er også virkelig glad for den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hej Maria

  Jeg forelskede mig helt voldsomt i denne jakke, da du postede det her indlæg, og nu har jeg fundet den på ebay. Kan jeg måske lokke dig til at fortælle mig hvordan den er i størrelsen?

  Jeg bruger normalt str. xs, og det er også den størrelse jeg har fundet den i.

  Derudover, kan du så fortælle mig om den mest er som en cardigan eller som et stykke overtøj?

  På forhånd tak

  – Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Betina
   Jeg har den i s – er normalt en xs/s. Jeg vil nok mene, at den er mest som en cardigan 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Tak for det hurtige svar 🙂 tror du den bliver for lille til mig i str xs så? Det er som sagt min normale størrelse, men Zara har jo ry for at være lidt småt i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Puha, det har jeg svært ved at sige… Hvis du vil have, at den skal fungere som en slags kjolefrakke, som jeg bruger den, så tror jeg desværre, at en xs bliver for lille… Jeg er kun 152 cm høj, og den dækker netop kun lige måsen på mig. Men hvis du vil have, at den sidder som en jakke og mere til i taljen, så er en xs vel fin nok 🙂 Jeg ville dog være lidt nervøs for, at en xs bliver for kort i ærmene og for smal over skuldrene – det er tit det, der gør, at jeg må over i en xs, men i en s sidder denne til i skuldrene og ærmerne skal i hvert fald ikke være kortere 😉 Håber, det hjalp 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Tak for dine svar – den bliver nok for lille så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var så lidt – jeg håber, du finder den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har desværre alt for tit sort på sort på, men det her outfit giver virkelig en understated elegance 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besparelser hos Boozt