Dagens outfit: Kinda blurry

Dagens outfit: Favorite knit

 photo outfit_241014_1.jpg photo outfit_241014_2.jpgStrik fra H&M, jeans fra 5 Units, støvler fra Bianco, taske fra Boyy. Læbestift er “Blake” fra L’Oréal Paris’ Color Riche Collection Exclusive Pure Reds

Kan jeg bo i denne strik hele vinteren? Den er simpelthen så rar og pæn, at det halve kunne være nok 🙂 Fordi jeg stadig er ret så sløj, besluttede jeg mig for at muntre mig selv op med en omgang rød læbestift. L’Oréal Paris har lanceret den fineste kollektion af røde læbestifter og rød neglelak, og de er opkaldt efter mange af deres kendte talskvinder som Blake Lively og Jennifer Lopez. Jeg har Blakes farve på, og den er pæn, rar at have på læberne og super holdbar. Jeg tog den på i formiddag og har slet ikke skulle genopfriske!

Tjek kollektionen ud hos Matas, hvis I som mig er vild med rød læbestift og ditto negle 😉 Go’ fredag til jer alle!

4 kommentarer

 • Signe

  Uh, den strik. 😀 Hvilken H&M har du købt den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Signe – jeg har købt den i H&M på Amagertorv. Den er dog ret populær, så jeg ved ikke, om de har flere tilbage…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kendall Jenner har lige haft den sweater på :b haha..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det har jeg godt set 😉 Fedt, at hun også går i H&M 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Kinda blurry